MainRegistrationLogin Me tenova.tk një hap më afër TENOVËS...
E Premte, 24-May-2019, 12:05
Login form
Site menu

FACEBOOK

Administrator

WEB

RADIO

Komentet tuaja !
500

Statistika


Shkurar nga: Administrator

Kompanit, Kafeteritë etj. e Fshatit Tenovë

Kafeteria Semir
(nuk ka info)


Internet caffe Baftir
(nuk ka info)


Grupi Muzikor "Fortesa Music"Kompania TENOKOM
Tenokom bën montimin e mermerit granitit dhe pllakave të keramikes për më shumë info vizitoni webfaqen www.tenokom.net


Agjensia Turistike BASHKIM TOURS


Për më shumë info kontaktoni në këto Numra të telefonit:
TEL. ++389 (0)44/350 033, 338 003
FAX. ++389 (0)44/350 033, 338 003
MOBILE. ++389 (0)70/321 464


Kompania TENOGIPS
(nuk ka foto)(nuk ka info)

Supermarketi SU-ME


Kafeteria KF-Rinia
(nuk ka foto)(nuk ka info)

Kafeteria BU-JA
(nuk ka foto)(nuk ka info)

Internet caffe Neshat
(nuk ka foto)(nuk ka info)

  Copyright TENOVA © 2019 Web created & hosted by Administrator ZUTI