MainRegistrationLogin Me tenova.tk një hap më afër TENOVËS...
E Premte, 24-May-2019, 12:26
Login form
Site menu

FACEBOOK

Administrator

WEB

RADIO

Komentet tuaja !
500

Statistika


Shkruar nga: Administrator
Regullat!

Vizitor të nderruar. Administratori i faqes së fshatit Tenovë ju lutën tju përmbahuni regullave të Faqes, Chatit si dhe Forumit. Regullat jan këto:
Ndalohen sharrjet e vizitorëve të tjerë nga ju personalisht.
Ndalohen Rekllamat e Webfaqeve të tjera.
Ndalohen vjedhjet e materialëve të faqes.
Ndalohet emitimi i faqes.

Për ata të cilët nuk ju përmbahen regullave do tju ndalohet hyrja në Faqe, Chat si dhe në Forum.
Administratorit të kësaj faqje i shfaqen të gjitha
IP-Adressat + me emra të PC nga i cili PC ju keni hyrë në këtë Faqe, në bazë të IP-Adressave të shfaqura tek Administratori ju do jeni Banned* nëse nuk i permbahuni Regullave.


Ju Faleminderit për mirkuptim nga Administrator!


*=Banned= Nuk do të keni çasje në këte faqe.  Copyright TENOVA © 2019 Web created & hosted by Administrator ZUTI